Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

देल्तियो typoy

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Κίνηση Πολιτών antikeraiapatras συνεχίζει τον αγώνα ενημέρωσης των πολιτών για την ασυδοσία, την αδιαφάνεια γύρω από την εγκατάσταση παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές, δίπλα σε σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και τις επιπτώσεις αυτών στην υγεία και το περιβάλλον.
Νέες επιστημονικές έρευνες έρχονται στο φως που επισημαίνουν τον κίνδυνο από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και τις αρνητικές τους επιπτώσεις στην υγεία.
Ο Π.Ο.Υ. πριν λίγες μέρες παραδέχεται επιτέλους τη σύνδεση του κινητού με τον καρκίνο του εγκεφάλου.
Ζούμε δυστυχώς σε έναν κόσμο που βάζει σε δεύτερη μοίρα τον άνθρωπο, την υγεία του και τη φύση.
Η κατάσταση με την κινητή τηλεφωνία δεν πάει άλλο. Δεν έχει κανένας το δικαίωμανα παίζει με τη δημόσια υγεία.Απαιτούμε διαφάνεια και πλήρη καταγραφή των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, από τις κρατικές υπηρεσίες και από τις εταιρίες, καθώς και πολιτικές αποφάσεις από την Περιφερειακή και Δημοτική αρχή.Απαιτούμε να σταματήσει η προπαγάνδα και οι επιθετικές διαφημιστικές εκστρατείεςτων εταιριών που απευθύνονται στα παιδιά και στους εφήβους.Αντιστεκόμαστε στον εφησυχασμό που μας μετατρέπει σε πειραματόζωα στο βωμό της ανταγωνιστικότητας και της αισχροκέρδειας των εταιριών και των εμπλεκομένων με αυτές.

Μια νέα κεραία τοποθετήθηκε πριν λίγες μέρες σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά καθώς και πολύ κοντά σε σχολεία και παιδικό σταθμό επί της οδού Ιουλιανού 29 (Αη Γιάννης Πράτσικας).
Απαιτούμε απομάκρυνση της κεραίας άμεσα

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 και ώρα 8΄μ.μ.
ΤΟΠΟΣ ΣΥΑΝΤΗΣΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 29
Καλούμε επίσης όλους τους τοπικούς φορείς καθώς και τους βουλευτές της Αχαΐας να τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα των πολιτών και να δείξουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους.


antikeraiapatras.blogspot.com
antikeraiapatras@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας