Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2009

4/06/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣΗ Κίνηση Πολιτών Πάτρας ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για την ασυδοσία, την αδιαφάνεια γύρω από την εγκατάσταση παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας και τις επιπτώσεις αυτών στην υγεία και το περιβάλλον.
Μια νέα γειτονία ξεσηκώθηκε χθες Τετάρτη 3 Ιουνίου το απόγευμα διαμαρτυρόμενη για την ύπαρξη 3 κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη γειτονιά τους και συγκεκριμένα στην πολυκατοικία που βρίσκεται επί των οδών Δορυλαίου 13 και Προποντίδος.
Οι συγκεκριμένες κεραίες έχουν επιμελώς καλυφθεί (υπό τη μορφή καμινάδων τζακιού) και μάλιστα όπως έχουμε πληροφορηθεί, λειτουργούν επί πέντε συνεχή έτη.
Οι κάτοικοι αντέδρασαν δυναμικά ζήτησαν τη συμπαράσταση της κίνησης και προχώρησαν σε ενέργειες καλώντας αστυνομία, εισαγγελέα, Μ.Μ.Ε.
Αναρωτιούνται αν έχουν εκδοθεί από τους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας άδειες για την εγκατάσταση και τη λειτουργία αυτών των κεραιών και είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη διεκδικώντας την αφαίρεσή τους.
Σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα στον Παμικρασιατικό Σύλλογο θα γίνει συγκέντρωση των κατοίκων με μέλη της Κίνησης για να αποφασίσουν τις επόμενες δράσεις τους.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΑΤΣΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ
ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΕΙΑΣ 153

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας