Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/05/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ


Η Κίνηση Πολιτών Πάτρας σας ενημερώνει για τα εξής:
• Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση για τις επιπτώσεις των Ηλεκτρομαγνητικών Ακτινοβολιών από τις κεραίες και τα κινητά στην Υγεία και το περιβάλλον, τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2009 στην Αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, με μεγάλη επιτυχία. Συμμετείχαν πολίτες από διάφορες γειτονιές και διαφόρων ηλικιών, με ερωτήσεις, απαντήσεις και τοποθετήσεις δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών από τις κεραίες και τα κινητά, για τον τρόπο απομάκρυνσης των κεραιών και για την περαιτέρω δράση της Κίνησης. Πολλοί δε από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση έγιναν και μέλη της Κίνησης.
• Η Κίνηση Πολιτών έδωσε δυναμικό παρόν στο Δικαστικό Μέγαρο την Τετάρτη 27 Μαΐου κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της δίκης για τις παράνομες κεραίες στην οδό Ανθείας 153 και 177 στη συνέχεια έδωσε συνεντεύξεις τύπου σε τοπικά ΜΜΕ για τη σημαντικότητα της έκβασης της δίκης.

Η Κίνηση Πολιτών καλεί τους πολίτες να παρευρεθούν :

• Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 9.00 π.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο για συμπαράσταση των κατοίκων της Ανθείας 153 και 177, στη συνέχιση της δίκης η οποία είχε διακοπεί.

• Στη Συνέλευση της Κίνησης Πολιτών την Δευτέρα 1 Ιουνίου 9.00μ.μ. στα γραφεία του Νότιου Διαμερίσματος για να αποφασιστούν οι επόμενες δράσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας