Τρίτη 19 Μαΐου 2009

δελτιο 11/04/09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Η Κίνηση Πολιτών Πάτρας ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, συνεδρίασε τη Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 9 μ.μ. στα γραφεία του Νοτίου Διαμερίσματος και πήρε τις εξής αποφάσεις για τη συνέχιση των δράσεών της.

• Κάθε μέρα από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. μέλη της Κίνησης,σε διαφορετικά σημεία της πόλης, θα στήνουν πάγκο όπου θα υπάρχει κουτί καταγγελιών και θα μπορεί κάθε πολίτης ανώνυμα να καταγγέλει ύπαρξη κεραιών επίσης θα υπάρχει ενημερωτικό έντυπο υλικό για το φαινόμενο «κεραίες κινητής τηλεφωνίας και οι επιπτώσεις στην υγεία μας»
Πέμπτη 14 Μαϊου 6.00 μ.μ. στην Πλατεία Γεωργίου
Παρασκευή 15 Μαϊου 6.00 μ.μ. στα Ψηλά Αλώνια
Σάββατο 16 Μαϊου 6.00 μ.μ. Ανθείας 153
Κυριακή 17 Μαϊου 6.00 μ.μ. Πλατεία Όλγας

• Την Δευτέρα 25 Μαϊου διοργάνωση ανοικτής εκδήλωσης συζήτησης, στην αίθουσα Ερμής του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, στις 7.00 μ.μ. με καλεσμένους ειδικούς επιστήμονες με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία και το περιβάλλον (σύντομα θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα καθώς και η πρόσκληση)

• Την Τετάρτη 20 Μαϊου και ώρα 8.00 μ.μ. η Κίνηση Πολιτών θα παρευρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων για ενημέρωση του Σώματος και συμπαράσταση από την Επιτροπή του Δήμου στα αιτήματα της Κίνησης που σχετίζονται με τις βλαπτικές επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών στην υγεία μας και το περιβάλλον

• Δημιουργήθηκε ομάδα νομικών της Κίνησης
• Το mail επικοινωνίας με την Κίνηση είναι: antikeraiapatras@yahoo.gr (σύντομα θα ανακοινωθεί και το blog της Κίνησης)





Η κίνηση πολιτών ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας θα συνεδριάσει την επόμενη Δευτέρα 18/05/09 και ώρα 9:00μ.μ. στο χώρο του Νοτίου Διαμερίσματος ώστε όλοι μαζί να αποφασίσουμε τις επόμενες δράσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας