Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

δελτίο τύπου 18/05/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Η Κίνηση Πολιτών Πάτρας ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, συνεδρίασε τη Δευτέρα 18 Απριλίου και ώρα 9 μ.μ. παρουσία και νέων μελών στα γραφεία του Νοτίου Διαμερίσματος. Η Κίνηση πήρε τις εξής αποφάσεις για τη συνέχιση των δράσεών της.

Τετάρτη 20 Μαϊου και ώρα 8.00 μ.μ. η Κίνηση Πολιτών θα παρευρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων για ενημέρωση του Σώματος και συμπαράσταση από την Επιτροπή του Δήμου στα αιτήματα της Κίνησης που σχετίζονται με τις βλαπτικές επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών στην υγεία μας και το περιβάλλον

Παρασκευή 22 Μαϊου και ώρα 12.00 μ.μ. η Κίνηση Πολιτών θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών για την εκδήλωση της Δευτέρας καθώς και για τη δίκη που ακολουθεί την Τετάρτη 27 Μαϊου

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2009, ώρα 19:00 στην Αίθουσα «Ερμής» του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών (Πλατεία Γεωργίου) η Κίνηση Πολιτών σας προσκαλεί να παραστείτε στην ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση για τις επιπτώσεις των Ηλεκτρομαγνητικών Ακτινοβολιών από τις κεραίες και τα κινητά στην Υγεία. Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:
Χρήστος Γεωργίου, Καθηγητής Βιοχημείας, Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών
Βλάσης Βελλόπουλος, μέλος των 500 Παγκοσμίων του Ο.Η.Ε.
Μιλτιάδης Κλάπας, Δήμαρχος Πρεβέζης
Λέφα Νίκη, μέλος της Κίνησης Πολιτών Πάτρας ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας
(θα ακολουθήσει συζήτηση και τοποθετήσεις των πολιτών)
Καλούμε όλους τους πολίτες της Πάτρας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, το Νομάρχη και τους Νομαρχιακούς Συμβούλους, το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης, τα Δ.Σ. Νηπιαγωγών, Δασκάλων και Καθηγητών, τον Ιατρικό Σύλλογο, το Εργατικό Κέντρο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, τους Βουλευτές του Νομού, τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της Αχαϊας, τα Κόμματα, τους προέδρους και συμβούλους των Δημοτικών Διαμερισμάτων, όλες τις Οικολογικές οργανώσεις και εκπολιτιστικούς συλλόγους και όλους τους φορείς της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας