Τρίτη, 19 Μαΐου 2009

δελτιο 4/05/08

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2009 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη συγκέντρωση πορεία για τη διαμαρτυρία των παράνομα εγκαταστημένων κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην Ανθείας 153.
Η συμμετοχή των κατοίκων της γειτονιάς και όχι μόνο ήταν ικανοποιητική, σημαντικότερη ήταν η δυναμική που απέκτησε από απλούς πολίτες που με συνθήματα, διαμαρτυρίες εξέφρασαν την οργή τους και το θυμό τους για όλα αυτά που γίνονται γι΄ αυτούς χωρίς αυτούς. Και από τη μεριά του επίσημου κράτους και από τις εταιρείες καθώς και από ασυνείδητους και ανήθικους συνανθρώπους μας που μπροστά στα κέρδη ξεχνούν τι θα πει συνάνθρωπος και γείτονας.
Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
Σε μια περίοδο που το περιβάλλον, η υγεία, η αξιοπρέπεια, η ελευθερία των πολιτών να εκφραστούν και να συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων περνούν βαθιά κρίση και απαξίωση, το να βλέπεις απλούς ανθρώπους κάθε ηλικίας να γίνονται ένα και να διεκδικούν έστω και τα αυτονόητα είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα.
Πιστεύουμε οι εικόνες που ζήσαμε σήμερα, βλέποντας τους μικρούς μαθητές κρατώντας πλακάτ να διεκδικούν το μέλλον τους, την υγεία τους που κάποιοι ύπουλα θέλουν να τους στερήσουν, να γίνουν αφορμή για τη συμμετοχή όλων των πολιτών σε μια προσπάθεια απομάκρυνσης των κεραιών από κάθε γειτονιά.
Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει μέσα από μαζικούς και συλλογικούς αγώνες.

Η κίνηση πολιτών ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας θα συνεδριάσει την επόμενη Δευτέρα 4/05/09 και ώρα 9:00μ.μ. στο χώρο του Νοτίου Διαμερίσματος ώστε όλοι μαζί να αποφασίσουμε τις επόμενες δράσεις μας.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας

χάρτης για τον χώρο συνελεύσεών μας